Produkte

Produktet Tona

Në “DRONE Advertising” ofrojmë shërbime dhe produkte të cilat plotësojnë të gjitha kërkesat e tregut për sektorin e reklamave vizuale me tabela dhe printime profesionale. Konsulencë, prodhim dhe mirëmbajtje

Vite Exp
Produkte
Klientë
Përkushtim

Design

Dizenjime të ndryshme si Logo, Kartëvizitë, Poster, Flyer, Fletëpalosje, Broshura, Katalog, Paketime, Web Design

Kliko për më shumë >>

Tabela Reklamuese

Dizenjime të ndryshme si Logo, Kartëvizitë, Poster, Flyer, Fletëpalosje, Broshura, Katalog, Paketime, Web Design

Kliko për më shumë >>

Printime

Dizenjime të ndryshme si Logo, Kartëvizitë, Poster, Flyer, Fletëpalosje, Broshura, Katalog, Paketime, Web Design

Kliko për më shumë >>

Gërma 3D

Dizenjime të ndryshme si Logo, Kartëvizitë, Poster, Flyer, Fletëpalosje, Broshura, Katalog, Paketime, Web Design

Kliko për më shumë >>

Veshje Makinash

Dizenjime të ndryshme si Logo, Kartëvizitë, Poster, Flyer, Fletëpalosje, Broshura, Katalog, Paketime, Web Design

Kliko për më shumë >>

Punime Forex & Plexiglass

Dizenjime të ndryshme si Logo, Kartëvizitë, Poster, Flyer, Fletëpalosje, Broshura, Katalog, Paketime, Web Design

Kliko për më shumë >>

Disa nga Punimet tona

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris.