Printime

Quality

Cfarë ofrojmë?

Në “DRONE Advertising” ofrojmë shërbime dhe produkte të cilat plotësojnë të gjitha kërkesat e tregut për sektorin e reklamave vizuale me tabela dhe printime profesionale. Konsulencë, prodhim dhe mirëmbajtje

  • Printime ne baner
  • Printime ne adezive
  • Printime ne leter
  • Printed in full-color

Printim në adeziv

Misioni ynë është që të përcjellim imazhin e biznesit tuaj duke dhënë mesazhe të fuqishme në treg. Drone Advertising ofron printime të një cilësie të lartë në adeziv mat, gloss, rrjetë, cast, akull ose i bombarduar, fosforeshente, transparente.

Printim në Baner

Reklama si një hapësirë shumë dimensionale lidh vizionin e biznesit tuaj me nevojat e klientit. Printim baner mushama PVC është një ngacmim vizual që ndikon në zgjedhjet e konsumatorit.

Printim në Letër

 Të printuar me rezolucion dhe kualitet të lartë, ofrohen në disa lloje materialesh dhe në të gjitha përmasat e dëshiruara nga ju. Printimet profesionale indoor ose outdoor apo e përkthyer më thjeshtë në shqip, për ambjente të brëndëshme ose ambjente të jashtme. Kryesisht printohen në letër normale mat ose me llustër specifike për printime profesionale. Posterat e printuar i gjeni edhe në opsione të tjera materialesh si letër adezive (me ngjitëse). Një tjetër material shumë i kërkuar është edhe PVC apo mushama në gjuhën e përditëshme.

Na kontaktoni per nje konsulte falas:

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris.