Artikuj promocional

Quality

Artikuj promocional

Në “DRONE Advertising” ofrojmë shërbime dhe produkte të cilat plotësojnë të gjitha kërkesat e tregut për sektorin e reklamave vizuale me tabela dhe printime profesionale. Konsulencë, prodhim dhe mirëmbajtje

  • Sinjalistika me forex dhe plexiglass
  • Dekore të personalizuara forex dhe plexiglass
  • Ekspozitorë me forex dhe plexiglass
  • Printed in full-color

Artikuj promocional

Tek artikujt promocional futen kryesisht stilolapsat, badge-t, blloqet, kalendarët, çantat e personalizuara, zarfat, kapelet, bluzat etj. Të gjithë këto artikuj stampohen me logon e kompanisë tuaj duke u përshtatur në ngjyrat e logos si dhe në fushën në të cilën operon kompania.

Përveçse një formë shumë e mirë marketingu për kompaninë tuaj, artikujt promocionalë si psh stilolapsat, bagde-t, blloqet, çantat, dhe zarfat janë një zgjidhje shumë e mirë në raste konferencash apo edhe mbledhje të përditshme zyre. Bluzat apo edhe kapelet janë një promovim shumë i mirë i kompanisë tuaj në terren.

Na kontaktoni per nje konsulte falas:

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris.