Ju Jepni Porosinë
Ne Bëjmë Magjinë!

Ndërto projektin tënd me Drone. Mbi 18 vjet eksperience në sektorin e reklamave vizuale, printime profesionale, brandime, konsulencë, etj.

Shërbimet tona

Në “DRONE Advertising” ofrojmë shërbime të cilat plotësojnë të gjitha kërkesat e tregut për sektorin e reklamave vizuale me tabela dhe printime profesionale. Konsulencë, prodhim dhe mirëmbajtje

Ndërto Projektin Tënd me Drone

  • Printed in full-color
  • Double-sided
  • Double-sided
  • Variety of paper sizes
  • Optional finishing
  • Optional finishing

Në kërkim të ekselencës për imazhin e biznesit tuaj, Drone Advertising është perfeksionuar ndër vite në krijimin e materialeve promocionale.
Kreativiteti, përkushtimi, teknologjia dhe ekspertiza janë faktorët e suksesit që na karaktarizojnë .

Kush Jemi?

Fale perkushtimit dhe profesionalizmit ne kete rruge 15 vjecare “Drone” ka ofruar shërbimet e saj në dizenjim, printim, prodhim dhe montim.
Kompania ka arritur ti pershtatet me sukses kerkesave te ndryshme te klienteve te saj duke pasur nje zhvillim dhe kreativitet te vazhdueshem

+
0
Vite Eksperiencë
+
0
Klientë
0
+
Shërbime & Produkte

Nga Punimet Tona

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Na kontaktoni per nje kuotim falas:

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do

Pyetje të shpeshta

Në “Drone Advertising” Ofrojmë shërbime që plotësojnë kërkesat e tregut në sektorin e reklamave vizuale me tabela dhe printime profesionale. Konsulencë, prodhim, mirëmbajtje.

Drone Adversting offers a wide variety of printing and finishing services, including electronic file access (e.g., e-mails, CDs, USB drives)

Digital printing assembles the images for print from a complex set of numbers and formulas. These images are captured from pixels, and the digitalised image is used to control the deposition of ink to replicate the image you would like to print.

Price quotes are an essential part of running some types of business and we are ready to provide these services for ypu to know the fixed price you’ll have to pay for our order.

Price quotes are an essential part of running some types of business and we are ready to provide these services for ypu to know the fixed price you’ll have to pay for our order.